Журналисти от Мюнхен подготвят телевизионен репортаж за полицаите в Евросъюза.

...
 Журналисти от Мюнхен подготвят телевизионен репортаж за полицаите в Евросъюза.
Коментари Харесай

„Полицаите от края на града” се изправят срещу сръбската мафия

 Журналисти от Мюнхен приготвят ефирен репортаж за служителите на реда в Евросъюза. След като са снимали топ ченгета и акция на карабинери, в границите на два дни ще наблюдават и отразяват работата на Пацо и неговите хора. „ Полицаите от края на града ” ще се борят за достойнството на пагона и няма да разрешат да се „ гъбаркат ” с българската полиция.

Топ екипът на РПУ Запад взема решение да впечатли чужденците като режисира идеалното закононарушение, в което има всичко - ликвидиране, обвинен, очевидец, и не на последно място - забъркана е сръбската мафия. Разбира се, всичко се обърква по класическия за тях метод, а какви ще са последствията – следва да разберем в.

И това не е единственият случай, по който работят контрольор Пламенов и сътрудниците му. Марги влиза под прикритие като „ жрица на любовта “, с цел да помогне в разплитането на комплициран случай. Искри прехвърчат сред нея и Пламенов, а Господинов и Къци я съветват по какъв начин сполучливо да хваща клиенти, базирайки се на персоналния си опит.
 Албена Михова NOVA
Интимни проблеми тревожат сантименталната душа на Господинов (Димитър Рачков). Той се взема решение да показа своите полови усложнения и незнайните, пред които е изправен, с сътрудниците си Гого и Къци, а специалистът в тази област Крис се включва с скъпи препоръки. Самият той обаче ще бъде сюрпризиран от дамите към себе си. Криси ще му показа, че си е намерила работа – като фотомодел на долни дрехи, въпреки че е малолетна. Ще успее ли Крис да я спре в точния момент и ще остане ли тази загадка скрита от татко й?

Майката на Калата се готви да остане за още няколко дни в дома на младата двойка, тъй като сама в огромната къща в провинцията напряко „ медитира и агонизира ”. Но преди Калата за следващ път да се огъне пред операциите на властната си майка, „ бъдещата снаха ” се включва с обсег и я отпраща.

И тъкмо когато са свободни от наличието на „ свекървата ”, внезапно се появява някогашният брачен партньор на Джиджи – Манол , който са пуснали под гаранция от пандиза. Сега е ред на Калата да върне жеста като се престори на нейно гадже. Двамата още веднъж ще заживеят на брачен начала за още 7 дни. Любов непредпазливо или освен това ще се окаже взаимното им общуване – следва да забележим.

Актуални вести за сериала ще откриете на на NOVA и на формалната страница на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР